Laadukas ruokalista ja mahdollisuus yksityistilaisuuksien järjestämiseen

Wing Wah Palace palvelee Lappeenrannassa

Wing Wah Palace on laadukas kiinalainen ravintola, joka sijaitsee lappeenrantalaisessa Opri-kauppakeskuksessa. Tiloissamme voidaan järjestää myös yksityistilaisuudet.
Tervetuloa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Wingwah Palace Oy
Valtakatu 30
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 0897956-7
Puh: 05-4514863

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Wingwah Palace Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Aukioloajat

Maanantai 11:00 - 19:00

Tiistai 11:00 - 19:00

Keskiviikko 11:00 - 19:00

Torstai 11:00 - 19:00

Perjantai 11:00 - 19:00

Lauantai 11:00 - 19:00

Sunnuntai Suljettu

Yhteystiedot

Wing Wah Palace

Valtakatu 30 A

53100 LAPPEENRANTA

05 451 4863

posti@wingwahpalace.fi

www.wingwahpalace.fi

Kauppakeskus Opri (2. kerros)